Borrelpakket

Borrelpakket.nl is ontstaan vanuit, jawel je raadt het al, liefde voor borrelen. Wij vinden dat borrelen meer is dan alleen lekker eten en drinken. Borrelen brengt gezelligheid met zich mee. Daarnaast verbindt het mensen en is het een manier van ontspanning.

Samen met 12 lokale ondernemer, die met hun producten in onze pakketten zitten, hebben wij de lekkerste en meest complete borrelpakketten samengesteld. Gezamenlijk willen jou voorzien van een onbezorgde borrelervaring!

Jarenlange ervaring in borrelen

Sinds 2008 verzorgen wij jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de borrels voor elke gelegenheid op elke locatie. Iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leverancier voor thuis, op het werk of andere locatie, is bij ons aan het juiste adres!

Ons team heeft jarenlange ervaring in het organiseren van de leukste en gezelligste borrels. Niks is ons te gek en wij denken graag met iedereen mee om de borrel onvergetelijk te maken.

Nauwe samenwerking met onze locals

Alles wat we toevoegen aan de borrelpakketten doen we met zoveel mogelijk lokale ondernemers, met bij voorkeur biologische, & duurzame producten. Ieder product dat wij in het borrelpakket hebben dient goed te zijn voor milieu, dier en mens. Jij wilt toch ook een steentje bijdragen aan de toekomst en gezond en verantwoord eten en drinken? Hoe leuk is het om zo'n origineel cadeau te geven aan iemand die je dierbaar is.

Daarnaast voegen we veel vrolijkheid en af en toe een snufje ondeugendheid toe.

Wie verras jij binnenkort met één van onze borrelpakketten?

SluitenAkkoord